سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منوی اصلی
لینک دوستان
ویرایش
آمار و اطلاعات

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 3
کل بازدید : 25974
تعداد کل یاد داشت ها : 7
آخرین بازدید : 103/9/3    ساعت : 4:43 ع

http://s3.picofile.com/file/8214934100/%D8%AE%D8%B4%D9%86.png





      

به نام خدا

آیه ی 32 سوره ی الاحزاب خطاب به زنان مسلمان می فرماید: ای زنان پیامبر شما مانند زنان دیگر نیستید، اگر خداترس و پرهیزکار باشید پس زنهار نازک و نرم با مردان سخن نگویید مبادا آنکه دلش بیمار (هوا و هوس) باشد به طمع افتد، بلکه متین و درست سخن گویید.

آیه ی 33 سوره ی الاحزاب خطاب به زنان مسلمان می فرماید: و در خانه هایتان بنشینید و آرام گیرید (بی حاجب و ضرورت از منزل بیرون نروید) و مانند دوره ی جاهلیت پیشین آرایش و خودآرایی نکنید و نماز به پا دارید و...

آیه ی 53 سوره ی الاحزاب می فرماید: ...و هرگاه از زنان متاعی می طلبید از پس پرده طلب نمایید که حجاب برای آنکه دلهای شما و آنها پاک و پاکیزه بماند بهتر است و...

آیه ی 55 سوره ی الاحزاب کسانی که بر زنان محرم هستند را ذکر کرده و می فرماید: و زنان را باکی نیست که بر پدران و فرزندان و برادران و فرزندان برادران و فرزندان خواهران و زنان مسلمان و کنیزان ملکی بی حجاب و بدون پوشش در آیند. (و از غیر اینها باید احتجاب کنند) *این آیه برای محرمان زنان مجرد بوده و کلیه ی محرمان در آیه ی 31 سوره ی نور در پایین تر ذکر شده است*

آیه ی 59 سوره ی الاحزاب می فرماید: ای پیامبر به زنان و دختران خود و به زنان مومن بگو که خویشتن را (به چادر) بپوشانند که این کار برای اینکه شناخته شوند (به ایمان دار بودن) و اذیت و آزار نکشند (از تعرض و جسارت آزار نکشند) بر آنان بهتر است و...

آیه ی 30 سوره ی نور می فرماید: بگو: مومنین چشمهایتان را از نگاه ناروا بپوشانند و از فروج و اندامشان را محفوظ دارند که این بر پاکیزگی شما بهتر است و البته خداوند به هر چه انجام دهید کاملا آگاه است.

آیه ی 31 سوره ی نور می فرماید: و بگو به زنان مومن تا چشمها را از نگاه ناروا بپوشانند و فروج و اندامشان را محفوظ دارند و زینت و آرایش خود را جز آنچه قهراً ظاهر می شود آشکار نسازند و باید خود را بپوشانند و جمال خود را آشکار نسازند جز برای شوهران خود و پدران شوهر و پسران و پسران شوهر و برادران خود و پسران برادر و پسران خواهر خود و زنان و کنیزان ملکی و اتباع و اطفالی که هنوز بر مسائل زنان آگاه نیستند و آن طور پای به زمین نزنند که خلخال و زیور پنهان پاهایشان معلوم شود و...

آیه ی 60 سوره ی نور می فرماید: و زنان سالخورده که امید ازدواج ندارند بر آنان باکی نیست اگر زینت خود را ظاهر کنند و یا جامه های خود را (مانند چادر و روپوش) نزد نامحرمان بردارند و اگر باز عفت برگزینند بهتر است و...

احادیث و سخنان پیامبر اکرم (ص) پیرامون حجاب:

هر زنی که خود را بیاراید و خوشبو کند و از منزل خارج شود در حالیکه شوهرش به اینکار راضی باشد، خداوند برای هر قدمی که زن بر می دارد برای شوهرش خانه ای در دوزخ بنا خواهد کرد (پیامبر اکرم«ص»)

اگر زن براى غیر شوهر، خود را آرایش نمود، لازم است خداوند او را با آتش بسوزاند (پیامبر اکرم«ص»)

نسبت به زنان مردم، عفیف باشید تا زنان شما عفیف بمانند (پیامبر اکرم«ص»)

زنان در خانه به جایی که بر کوچه و بازار اشراف داشته باشند نروند، چرا که نگاه مردان به آنها خیره می‌شود. به آنان سوره نور را بیاموزید چون در این سوره از تحریم و عقوبت زنا و نیز از اجتناب نگاه به نامحرم سخن به میان آمده است (پیامبر اکرم«ص»)

*شاید برداشت غلطی از این حدیث در ذهن بوجود آید که پیامبر اکرم بیرون رفتن زنان از خانه را نهی کرده باشند، در صورتیکه اینچنین نیست. بلکه مقصود حضرت این بوده است که زنان در خانه وقتی بدون پوشش کامل هستند در جایی (مانند تراس یا پشت بام یا در حیاط خانه وقتی در باز است و...) قرار نگیرند که در معرض دید نامحرمان باشند*

کسی که خود را شبیه غیر مسلمان درآورد، از ما نیست (پیامبر اکرم«ص»)

هر خانمی که خود را معطر و خوشبو کند (عطر بزند) و سپس از خانه خارج شود ، همواره مورد لعنت خدا و ملائکه خواهد گرفت، تا وقتی که به خانه برگردد، هرچند برگشتش به خانه طول بکشد (پیامبر اکرم«ص»)

در آخر الزمان، مردانی پیدا می شوند که زنانشان در عین لباس پوشیدن لخت وعور هستند و بر سرشان چیزی همانند کوهان اشتران لاغر است، آنها عطر بهشت را نمیشنوند، انها را لعنت کنید که آنها از رحمت خدا به دور هستند (پیامبر اکرم«ص»)

*در این روایت مقصود همان کسانی هستند که امروزه با پوشیدن لباسهای تنگ و بدن نما علیرغم اینکه لباس به تن دارند اما حجم بدن آنان کاملا پیداست و با اینگونه پوشش چشم هر ناظر سست ایمانی را به خود جلب کرده و موجبات گسترش فحشا و منکرات میشوند*

سه گروه, هرگز داخل بهشت نمی شوند که گروه اول زنانی هستند که خود را درلباس وحرکات و امور دیگر شبیه مرد می سازند (پیامبر اکرم«ص»)

خداوند شما را از عریان شدن نهی کرده است پس شرم کنید از فرشتگانی که همراه شما هستند همان گرامیانی که از شما جدا نمی شوند مگر هنگام قضای حاجت و خلوت کردن با همسر (پیامبر اکرم«ص»)

هلاکت زنان امت من در دو چیز است: طلا و لباس نازک (پیامبر اکرم«ص»)

در آخر امت من, مرد نماهایی هستند که سوار بر وسایل نقلیه خود, بر در مساجد پیاده می شوند. زنان اینان, پوشیده هایی برهنه اند که موهایشان برآمده است. این ها زنان نفرین شده اند (پیامبر اکرم«ص»)

برای زن جایز نیست مچ پایش را برای مرد نامحرم آشکار سازد و اگر مرتکب چنین عملی شد اول اینکه: خداوند سبحان همیشه او را لعنت می کند. دوم اینکه: دچار خشم و غضب خداوند بزرگ می شود. سوم اینکه: فرشتگان الهی هم او را لعنت می کنند. چهارم: عذاب دردناکی برای او در روز قیامت آماده شده است.هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی کند و همچنین موی سر و مچ پای خود را نمایان نمی سازد و هر زنی که این کارها را برای غیرشوهرش انجام دهد دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسیت به خود خشمگین کرده است (پیامبر اکرم«ص»)

زر و زیور خود را در منظر و دیدگاه غیرشوهر مگذار و در غیاب شوهر خود را خوشبو مکن و مچ پا را نشان مده اگر چنین کنید دینتان را تباه و خدا را به خشم آورده اید (پیامبر اکرم«ص»)

روسری خود را که جلب نظر می کند نشان مده اگر چنین کنی دینتان را تباه و خدا را به خشم آورده اید (پیامبر اکرم«ص»)

لباسی بپوش که انگشت نمای مردم نشوی و عزت واحترامت هم محفوظ بماند (پیامبر اکرم«ص»)

خانمها نباید جلب توجه کنند و در وسط خیابان ها و جاده نباید راه روند و در کنار دیوار و حاشیه جاده و خیابان حرکت کنند (پیامبر اکرم«ص»)

بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید (تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند) زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند ، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت (پیامبر اکرم«ص»)

برای زنی که ایمان به خدا و روز قیامت دارد روا نیست روز یا شب مسافرت نماید در حالی که (مرد محرم) و شوهرش همراه او نباشد (پیامبر اکرم«ص»)

خداوند عزوجل از زنی که چشم خود را از غیر شوهر یا غیر محرم خود پر کند، خیلی خشمگین می گردد و بدون تردید اگر چنین کند خداوند تمام کارهای نیک او را از بین می برد و اگر در بستر غیر شوهرش بخوابد (زنا کند) به عهده خدای متعال است که پس از عذاب نمودن او در قبرش، با آتش او را بسوزاند (در صورتیکه که توبه نکرده باشد ((پیامبر اکرم«ص»)

بهترین زنان شما، زنی است که برای شوهرش آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند (پیامبر اکرم«ص»)

احادیث و سخنان حضرت علی (ع) پیرامون حجاب:

در آخرالزمان که بدترین زمان هاست، زنانی هستند که در حالیکه پوشیده اند برهنه اند. لباس نازک و بدن نما به تن دارند، با خودآرایی از خانه بیرون می آیند، آنها از دین بیرون رفته اند و در فتنه ها داخل شده اند. به شهوات تمایل دارند و به سوی لذات نفسانی می شتابند. حرام های الهی را حلال می شمارند. اینان در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار خواهند شد (حضرت علی«ع»)

برشما لازم است لباس ضخیم (بیرون از منزل دربرابر نا محرم) بپوشید هر کسی که لباسش نازک است دین او نیز مثل لباسش ضعیف و نازک است (حضرت علی«ع»)

پوشیده و محفوظ داشتن زن، مایه آسایش بیشتر و دوام زیبایی اوست (حضرت علی«ع»)

بهترین لباس، لباسی است که تو را از خدا به خود مشغول نسازد (حضرت علی«ع»)

بر شما باد بر پوشیدن لباس ضخیم چرا که هرکس لباسش نازک باشد, دینش نازک است (حضرت علی«ع»)

اختلاط و گفتگو مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد و دلها را منحرف میسازد (حضرت علی«ع»)

احادیث و سخنان امام صادق (ع) پیرامون حجاب:

چشم چرانى، تیرى است مسموم از تیرهاى شیطان؛ چه بسا، نگاهى که حسرت‏هاى طولانى را درپى دارد (امام صادق«ع»)

برای زن جایز نیست که روسری و پیراهنی برتن کند که بدنش را نپوشاند (امام صادق«ع»)

حجاب زن برای طراوت و زیبایی اش مفیدتر می باشد (امام صادق«ع»)

سزاوار نیست زن مسلمانی، لباسی بپوشد که بدن وی را نمی پوشاند (امام صادق«ع»)

احادیث و سخنان دیگر معصومان پیرامون حجاب:

جایز نیست که زن، خود را شبیه مرد نماید؛ زیرا پیامبر، مردانى را که مشابه زنان مى‏شوند و همچنین زنانى که خود را شبیه مردها قرار مى‏دهند، نفرین کرده است (امام باقر«ع»)

هر کس لباس بپوشد تا مباهات و جلوه گری کند خدا رحمتش را از او باز می دارد (امام رضا«ع»)

برخی روایات پیرامون حجاب:

رسول خدا (ص) از حضرت جبرئیل (ع) سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله (یکی از آنجاهایی که فرشتگان می خندند) زمانی است که زن بی حجابی و بدحجابی می میرد و بستگان او را در قبر می گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می خندند و می گویند: تا وقتی که جوان بود و با دیدنش هر کسی را تحریک می کرد و به گناه می انداخت (پدر و برادر و شوهرش و... از خود غیرت نشان ندادند) و او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می پوشانند!

احمد بن ابی‏نصر بزنطی (که از اصحاب عالیقدر حضرت رضا علیه‏ السلام است) می‏گوید از حضرت رضا سؤال کردم آیا برای مرد جایز است که‏ به موی خواهر زنش نگاه کند؟ فرمود: نه، مگر اینکه از زنان سالخورده‏ باشد. گفتم پس خواهر زن و بیگانه یکی است؟ فرمود بلی، گفتم (در مورد سالخورده) چقدر برای من جایز است نگاه کنم؟ فرمود به موی او و ذراع (از انگشت تا آرنج) او می‏توانی نگاه کنی.

علی بن جعفر فرزند امام ششم است و مرد بسیار جلیل القدری است، از برادرش حضرت موسی بن جعفر علیه السلام می‏پرسد برای مرد چه مقدار جایز است به زنی که محرمش نیست نگاه کند؟ حضرت در جواب فرمود: چهره و کف و جای دستبند.

از امام صادق(ع) سوال شد : آیا آرنج زن تا مچ از قسمتهایی است که باید از نامحرم پوشاند؟ فرمودند: بلی آنچه زیر روسری قرار گیرد و همچنین از محل دستبند به بالا باید پوشانده شود.

رسول اکرم (ص) از اسماء در حالی که جامه های نازک و بدن نما پوشیده بود رو برگرداندند و گفتند: ای اسماء همین که زن به حد بلوغ رسید، سزاوار نیست چیزی از بدن او دیده شود مگر این و آن که اشاره به مچ دست به پایین و صورتشان نمودند.

امام صادق(ع) در مورد زینتهایی که جایزاست زن در مقابل نامحرم ظاهر کند فرمودند: صورت و کف دو دست.

مرتضی مطهری این روایت را از قول عایشه نقل کرده است:

«مرحبا به زنان انصار. همین که آیات سوره‌ی نور نازل شد یک نفر از آنان دیده نشد که مانند سابق بیرون بیاید. سر خود را با روسریهای مشکی می‌پوشیدند. گویی کلاغ روی سرشان نشسته است»

فاطمه زهرا (س) به اسماء فرمود: چه بد است این تخته‌هایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن می‌گذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است. اسماء گفت: من که در حبشه بودم، می‌دیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست می‌کردند و مرده را داخل آن می‌گذاشتند. سپس اسماء با چوب خرما تابوتی لبه‌دار درست کرد و به فاطمه نشان داد. حضرت فاطمه (س) بسیار خوشحال شد و فرمود: این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچه‌ای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمی‌شود مرده، مرد است یا زن و فرمود: پس از مرگم، مرا در همین تابوت بگذارید.

وقتی مرد نابینایی قصد ورود به منزل پیامبر اکرم (ص) را داشتند حضرت زهرا(س) خود را در برابر او می پوشاند و وقتی علت را جویا میشوند با وجود نابینا بودن آن مرد، حضرت می فرمایند، او نابیناست و مرا نمیبیند اما من که او را میبینم و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند.

روزی رسول خدا از اصحاب خود پرسید: نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است؟ اصحاب نتوانستند جواب بدهند. این سؤال به گوش فاطمه (س) رسید. فاطمه (س) فرمود: نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند و خود را در کوچه و بازار، جلو چشم نا محرمان قرار ندهد.

امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) می‌فرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید: بهترین کار برای زنان چیست؟ فاطمه (س) پاسخ داد: بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند، رسول خدا فرمود: فاطمه پاره تن من است.

امیرالمومنین علیه السلام در وصیت خود به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود: با پوشش و حجابی که برای همسرانت قرار می دهی، چشم آنان را از هوس و حرام بازمی داری، چرا که حجاب برای آنها ثبات بیشتری به ارمغان می آورد. از خروج بی حساب و بی رویه زنان جلوگیری کن، زیرا مفاسدی دارد و اگر می توانی، کاری کن که همسرانت غیر از تو را نشناسند و با مردان رفت و آمد نداشته باشند.

در یک روز بارانی حضرت علی (علیه السلام) با پیامبر (صلی الله علیه و آله) در بقیع بودند که زنی سوار بر الاغ از آن جا عبور می کرد. ناگهان پای الاغ در چاله ای فرو رفت و زن از بالای آن به زیر افتاد. رسول خدا به سرعت روی خود را برگرداند. حاضران به رسول خدا گفتند این زن شلوار به تن دارد. حضرت سه بار فرمود: خداوند زنان شلوار پوش را رحمت کند. سپس فرمودند: ای مردم! شلوار را به عنوان پوشش برگزینید چرا که از پوشاننده ترین لباس های شماست و به وسیله ی آن از زنان خود به هنگام خروج آنان از منزل محافظت کنید. (البته باید توجه داشت که پیامبر، شلوار را به عنوان مکمل پوشش مطرح کردند، نه جایگزین پوشش)

در حدیث قدسی آمده است: به بندگانم بگوئید به لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت آنها هم دشمنان من خواهند بود.

از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) پرسیدند: آیا در تنهایی می توانیم کشف عورت کنیم؟ حضرت جواب دادند: خداوند بیش از مردم سزاوار است که از او شرم شود.

در روایت است که برای پیامبر چند قواره پارچه آوردند پیامبر قواره ای را به یکی از یاران خود داد و به او فرمود که این را دو قسمت کن: قسمتی را برای خود جامه کن و قسمت دیگر آن را به همسرت بده تا برای خود روسری کند. بعد به وی فرمود: به همسرت بگو برای این پارچه آستری فراهم کند تا بدن وی از زیر آن نمایان نباشد.

امام صادق(ع) به یکی ازخواهران محمدبن ابی عمیر فرمود: وقتی که به دیدار برادرت رفتی لباسهای رنگارنگ و تحریک آمیز برتن نکن.

عایشه می گوید: دختر عبدالله بن طفیل که برادر مادری من بود در حالی که زینت کرده بود به خانه ام آمد. در همان هنگام پیامبر(صلی الله علیه و آله) نیز وارد شد و هنگامی که او را دید از او روی برگرداند. عایشه گفت یا رسول الله این دختر، بردار زاده من و خردسال است! پس پیامبر فرمود: هنگامی که زن به دوران عادت ماهانه رسید بر او جایز نیست که جز روی خود موضع دیگری را نمایان کند.

حضرت موسی (علیه السلام) آن قدر بر پوشیدگی خود محافظت می کرد که مردم می پنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا (صلی الله علیه و آله) درباره ی او می فرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که می خواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمی شد، لباس خود را بیرون نمی آورد در حالی که بنی اسرائیل حیا نمی کردند و در برابر هم برای شستشو برهنه می شدند و به یکدیگر نگاه می کردند.

یحیی بن مازنی گفت: مدت زیادی در مدینه در همسایگی خانه حضرت امیرالمومنین (ع) بودم. نزدیک خانه ای که زینب (ع) دختر علی علیه السلام در آن سکونت داشت. به خدا قسم نه شخص زینب (ع) را دیدم و نه صدای او را شنیدم. هرگاه می خواست برای زیارت جدش رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم( از خانه خارج شود، شبانه می رفت و حضرت امام حسن (ع) از طرف راستش و امام حسین (ع) از طرف چپ او و حضرت امیرالمومنین (ع) پیشاپیش او حرکت می کردند. وقتی نزدیک قبر شریف می رسیدند امیر المومنین (ع) جلوتر میرفتند و قندیلها را خاموش می کردند. یکبار امام حسن (ع) دلیل این کار را سوال کردند، حضرت امیر (ع) فرمودند: میترسم کسی به خواهرت زینب (ع) نگاه کند.





      

بسمه تعالی

این عکس خیلی مرا به فکر وادار کرد

مخصوصاً تیتر بزرگ آن « پلیس موظف به اجرای اسلام نیست »

 

http://s6.picofile.com/file/8184952718/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3_%D8%AC%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C.png

چند نکته به نظرم رسید که عرض می‌شود

جناب آقای رئیس جمهور

1- یعنی پلیس به چیز دیگری غیر از اسلام موظف است مثلاً مسیحیت و یهودیت و لائیک ... چرا باید سخن را طوری نگفت که برداشت منفی از ان نشود !؟

2- منظورتان از این جمله این است که در برخی موارد امر به معروف و نهی از منکر منتفی است ؟

3- نظر شخصی خودتان را بیان فرمودید یا نظر اسلام را ؟

4- آیا نیاز است هر چیزی را بگوییم ؛ مخصوصاً کلماتی بکار ببریم که بعد باید یکی دیگر یا خودمان آن را توضیح دهیم در حالیکه نقداً عده ای برداشت غلط خود را مبنا قرار می دهند و طبق آن در جامعه عمل می کنند و بیشتر هم افراد لاابالی و دنبال فرصت هستند که برداشتهای آنچنانی می کنند و ... می‌شود انچه نباید بشود

5- مگر پلیس جامعه را امنیتی کرده که این فرمایش را می‌فرمایید !؟ ... پلیس دارد کارش را انجام می دهد و  ... آیا این سئوال درست است که بگوییم « آقای روحانی هیچ وقت گل و پوچ بازی نمی کند !؟ » ... خوب شاید حرف راستی باشد ولی کلاً گفتن این حرف پائین آوردن شخصیت ایشان نیست ؟

6- اگرچه از این فرمایشات اینگونه استنباط می شود که منظورتان این باشد که عده ای تند رو که در پلیس هم نیستند امّا با اهرم فشارهایی که دارند ، دارند پلیس را مجبور به برخورد خاصی می کنند ... که گمان نمی رود اینگونه باشد

7- راستی چه کسی موظف به اجرای اسلام است

توجه : چون ما می خواهیم همدل با دولت باشیم نمی خواهیم دلمان از ایشان مکدر شود چرا دولت هم باید با ملّت همدل باشد ( وظیفه‌ای دو سویه است ) گفتن انتقاد و درخواست برخی مسائل باعث برداشت غلط برخی نشود

 





      

به نام خدا

وظایف ما در زمان غیبت امام زمان (عج) چیست؟

امامت بزرگ ترین هدیة پروردگار به جامعة بشری و سرچشمة فیض الهی است. امام راه رسیدن به پروردگار و کشتی نجات است و اگر وجود مبارک امام بر زمین نباشد، زمین اهلش را در خود فرو می برد و زمین خالی از حجتِ قائم خدا نخواهد ماند، که ]این حجّت[ یا ظاهر و مشهور است و یا بیم ناک و مستور، برای این که حجت های خدا و بینات او باطل نگردد و از بین نرود

و از آن جا که بسیاری از معاندان و گردن کشان عصر ائمه(علیهم السلام) در طول حیات امامان بزرگوار، به جای پیروی و اطاعت، با آنان به مخالفت برخاسته و همة آن ها را به شهادت رساندند، ارادة الهی بر غیبت امام زمان(عج) قرار گرفت تا زمانی که جهان و جهانیان تشنة حکومت عدل گردند. البته در زمان غیبت آن حضرت، وجود مبارک ایشان سبب نزول فیض الهی است و خود حضرت مهدی(عج) در حدیثی می فرماید: «اما چگونگی بهره مندی از من در زمان غیبت، همانند استفاده از خورشیدی است که در پشت ابرها پنهان است و من امان اهل زمین هستم, همانند ستارگان که امان اهل آسمان هستند »
برخی وظایف ما در زمان غیبت:

1- زمانی که جامعه ی بشری تشنه ی عدالت شده و از آمادگی لازم برخوردار گردد و همه از ظلم و جور خسته شوند، آن حضرت ظهور خواهد کرد.

2- مقدمات ظهور، به طور ناگهانی حاصل نمی شود بلکه زمان لازم است تا به تدریج این مقدمات فراهم گردد.

3- یکی از مهم ترین شرایط ظهور این است که اندیشه و درک مسئولیت و آمادگی برای قبول حکومت واحد جهانی اسلام، در افراد فراهم شود و این ویژگی ها در اثر سیر عادی جامعه در جهات علمی و فکری و سیاسی و اجتماعی حاصل می گردد. همة انسان های عدالت جو و حق طلب باید در راستای تحقق این شرایط تلاش نمایند و این تفکر که باید یک جا نشست تا ظلم فراوان شود، مردود و غیرمعقول است

4- حدیثی از پیامبر اکرم ـ صلی الله علیه وآله ـ نقل است که می فرماید: « مهدی ـ علیه السلام ـ زمین را پر از عدل و داد می کند بعد از آن که پر از ظلم و جور شده باشد » ،(5) و این به آن معنا نیست که تنها علّت ظهور مهدی(عج) پر شدن زمین از ظلم و جور است، تا کسی فکر کند که برای تعجیل در ظهور، بهتر است ساکت بنشینیم تا ظلم فراوان شود, بلکه آن حضرت فرموده یکی از نشانه های آن، فراوانی فساد و ظلم است

 5- بر مبنای آیات قرآن و روایات بسیار، همة انسانها مأمور اصلاح خود به وسیلة عمل به دستورات اخلاقی و عملی اسلام هستند. تهذیب نفس و کسب فضائل اخلاقی از دیگر وظایف منتظران است. امام صادق ـ علیه السلام ـ در روایتی پر محتوا می فرماید: « هر کس دوست می دارد از یاوران حضرت قائم ـ علیه السلام ـ باشد باید که منتظر باشد و در این حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید » همه موظفیم با امر به معروف و نهی از منکر جامعه را اصلاح نموده و زمینة ظهور را آماده سازیم و با احساس مسئولیت در راه تحقق و ترویج احکام اسلامی گام برداریم. این همان انتظار واقعی فَرَج است که در روایات بسیاری بر آن تأکید شده است.

6- حضرت علی ـ علیه السلام ـ می فرماید: « در انتظار فَرَج باشید و از عنایات الهی مأیوس نباشید. همانا محبوب ترین اعمال نزد پروردگار انتظار فَرَج است »
و هم
 چنین رسول اکرم ـ صلی الله علیه وآله ـ می فرماید: «انتظار فرج از جانب خداوند برترین اعمال است».

7- شخصِ منتظر همیشه مهیا و پرتلاش و آماده است و از پا ننشسته و با تمام توان با انجام فرایض دینی و وظایف فردی و اجتماعی، گامی در جهت زمینه سازی ظهور آن حضرت بر می دارد. امام باقر ـ علیه السلام ـ در کلامی پرمعنا به این مسأله اشاره فرمودند: « اِصبروا علی اداءِ الفرائض و صابروا عدوکم و رابطوا امامکم المنتظر». برای انجام واجبات صبر کنید و در برابر دشمنان مقاومت نمایید. (و وظایف سیاسی اجتماعی خود را فراموش ننمایید و سرسختانه آن ها را دنبال کنید) و پیوندتان را با امام منتظران مستحکم نمایید».

8- فرد منتظر از کارهایی که منافی با این انتظار است، دوری می کند و در مقابل ظلم و زشتی و گناه ساکت نمی ماند و هرگز از مشکلات مأیوس نمی شود. دوری کردن از کارهای زشت بدون اصلاح نفس امکان ندارد





      

یا خالق کلّ شیء

بهار آمد و شمشادها جوان شده اند

پرندگان مهاجر ترانه خوان شده


فرا رسیدن بهار طبیعت که جلوه ای از رستاخیز عظیم است و البته امسال مقارن شده با ایّام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را به همه هم میهنان عزیزم تبریک می گویم

سالی پر خیر و برکت و توأم با شادی و سلامتی و پیروزی برای شیعیان و شکست و سرافکندگی برای دشمنانشان را از خداوند متعال خواهانم





      



پیامهای عمومی ارسال شده

+ یک جرعه مشهد می خواهم دکه ای هست که آب سقا خانه بفروشد !؟

+ *ریگهای بیابان حجاز قدمهایت را می شمارند و مثل تماشاچی‌های سینماهای قدیمی نگرانند اگرچه آخر فیلم را می دانند * حسین یعنی : ندانی « چرا » ولی « بکنی » سیاه بپوشی سینه بزنی حتّی طبل ! اگرچه نصف شب باشد چیزی در سینه ات می شکوفد و راهیت می کند برو برو که برسی ریگهای بیایان حجاز نه امّا چنارهای خیابان انقلاب تو را می‌بینند تا ترمینال غرب راهی نیست باید اکنون بروم و کمی دل بخرم و بدانم « چرا »

+ بسمه تعالی ‌ *امروز گذشت شاید فردایی هم نیاید پس این فاصله را آنگونه باش که گویی امروز آخرین روز ماندنت اینجاست *

+ * فرصت خوبی بود قدرش را ندانستم !! زیر باران وقتی می دوی فرصت صحبت نیست اشک چشمهایم را هم نخواهی دید !! ای باران لعـ ... نه ! لعنتی نه !! ... باران هم فرصت خوبیست دفعه دیگر چتر با خودم خواهم برداشت اگرچه آسمان آبی باشد ! *



+ ذی حجه با یاد شهید حججی به محرم می رسد

+ * دلم تنگ است تنگِ « الم نشرح لک صدرک‌» چیزی بر پشتم سنگینی می کند چیزی که عمریست بر دوش می کشم و هر بار سعی کرده ام بر زمینش بگذارم چیزی بر آن افزوده می شود زمین قیامت آیا گنجایش دارد بار دوشم را از من بگیرد ! یا ستّار العیوب ! *

+ *کوه جان ! حالت چطور است کمر درد گرفته ای اینقدر اینجا ایستاده ای ... می دانم آهی بکش ورزشی ... لرزشی ... چیزی !! آه گمانم مورچه های زیر پایت را می بینی که تحمل می کنی ایستادن را !! *



+ * دیوانه نوشت : چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور !! کفش کهنه در بیابان وانگهی دریا شود ! دیوانه چو دیوانه ببیند که نابینا و چاه است !!! * تولیدیِ تولیدی !! ... جرأت دارید اینو برگزیده کنید !! * *



+ مدافعان حرم ! * حُرم حرم آرامم می کند مگر دهان گلوله ها را بسته ای که صدای انفجاری نمی رسد !؟ میان دولتمردان پوشالی و این قصر چقدر فاصله افتاده روزی نگران بودم مبادا تکفیری‌ها شامشان را در شام بخورند امّا الآن آخور تکفیری‌ها از جنس حلب هم نیست !! و اگر تو نبودی چه بسا که مهران ... شلمچه ... لاله زار شده بود در هجوم جلیقه های انفجاری ! *

+ سیاسی : *بابا آب داد آب سنگین ! من هم ریختم در باغچه شاید گلی بروید نگو که زمین بایر است و عقیم آب سنگین معجزه می کند آنگونه که عصای سامری مغز گوساله ها را شکافت ! *